Werken bij Nedzink | NedZink

Wie wij zijn

NedZink behoort tot de top producenten en streeft er naar om de beste leverancier in gewalst titaanzink in de wereld te worden.

Het bedrijf heeft een informele structuur waarbij geluisterd wordt naar ideeën van onze medewerkers. De onderlinge samenwerking draagt bij aan een prettige open cultuur, je kan zeggen wat je wil zolang dit op een respectvolle manier gebeurd. Mensen vinden het fijn om bij ons te werken wat we terug zien in het lage verloop.

Wij zijn gevestigd in Budel-Dorplein onder de rook van Weert.

Operational Excellence is ons streven en daarom zijn we gestart met een uitgebreid lean-programma. Wij geven iedereen de kans zich hierin te ontwikkelen waarbij het uiteindelijke doel is het gevoel van eigenaarschap voor de installaties waar mensen mee werken.

Werken bij NedZink

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Meedenken in processen? En uitgedaagd worden in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

Duurzaamheid

NedZink heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het geproduceerde zink was al bewezen duurzamer dan menig materiaal wat gebruikt wordt voor dak en gevelbekleding maar daar blijft het niet bij. Zo hebben we ca. 3000 zonnepanelen geïnstalleerd op onze daken en voeren we het komende jaar investeringen door die er voor zorgen dat we nagenoeg geen gas meer gebruiken.


NedZink

Operational Excellence

De invoering van Operational Excellence heeft op diverse plaatsen al tot significante verbeteringen geleid. Het is mooi om te zien dat operators meer plezier krijgen in hun werk doordat ze zelf aan de basis staan van de invulling hoe zaken worden aangepakt.


NedZink