Werken bij Nedzink | NedZink

Werken bij Nedzink

NedZink is dé fabrikant van gewalst titaanzink voor toepassingen in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen. Al meer dan 125 jaar maakt NedZink kwalitatieve zinkproducten van het hoogste niveau die wereldwijd worden toegepast in grote en kleine projecten.

Naast NedZink NATUREL (walsblank) bieden wij ook een assortiment aan waarbij het patineerproces is versneld. Al deze specifieke zinkproducten ondergaan verschillende fases, waarbij NedZink NATUREL altijd het basisproduct betreft alvorens er halffabricaten of eindproducten van gemaakt worden. Voor iedere fase hebben wij bekwame vakmensen in dienst zodat al deze fases met alle precisie uitgevoerd kunnen worden. De kracht van NedZink zit hem dan ook voornamelijk in de A-kwaliteit en duurzaamheid van het geproduceerde zink en in de langjarige traditie van bewust ondernemerschap met verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

Naast denken en handelen in kwaliteit houdt NedZink zich voortdurend bezig met de toekomst. Zoeken naar nieuwe openingen in toepassingen van bouwzink. Innovatie is het leidend motief. Zink als materiaal heeft een eeuwenlange traditie. Door het bestaande product steeds op nieuwe wijze en in een nieuwe gedaante toe te passen, blijft het fascineren en inspireren als jonge ontdekking.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert