Vacancies - Machineoperator / technisch operator | NedZink

Machineoperator / technisch operator

Als je al enige ervaring hebt als Procesoperator B, of een afgeronde opleiding hebt richting procestechniek op web 3 niveau, maar er zit meer in je! Je wilt je verder ontwikkelen, meedenken in processen en uitgedaagd worden in je werk. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het schriftelijk en mondeling beheersen van de Nederlandse taal is een vereiste voor deze functie.

WERKLOCATIE: BUDEL

Informatie

 • Procestechnologie niveau 3
 • MBO
 • Budel, Weert, Eindhoven, Roermond, Helmond, Venlo, Nederland

Jouw werkzaamheden bij NedZink als Operator zijn erg afwisselend. Je zult machines en productielijnen bedienen, bewaken en instellen. Daarnaast bouw je ook de machines om, zodat er nieuwe productie gedraaid kan worden. Je lost kleinen storingen op en verricht preventieve onderhoudswerkzaamheden aan jouw machinelijn. Je werkt samen met een 15 tal vakbekwame en gezellige collega’s. We maken halffabricaten en eindproducten van Titaanzink die bijvoorbeeld gebruikt worden voor dakgoten en gevelbekleding. Het product heeft een levensduur van meer als 100 jaar. Je kunt je wel indenken dat er op hoog kwaliteitsniveau gewerkt wordt en het daarom belangrijk is dat jij uiterst nauwkeuring kan werken.

Wij bieden jou;

 • Een afwisselende en uitdagende functie met voldoende doorgroeimogelijkheden,
 • Een prima, bij de functie passend salaris en bijbehorende ploegentoeslag, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een reiskostenregeling, pensioenregeling en goede mogelijkheden om je te verzekeren voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s. 
 • NedZink valt onder de Metalektro cao, waarin zaken meer dan prima geregeld zijn.
 • De mogelijkheid tot een dienstverband bij ons gezond en prettig bedrijf.

Ben je leergierig en denk je graag mee in verbeteringen?

Dan zit je goed bij ons! We zorgen ervoor dat je bij ons je heftruck rijbewijs en hijscertificaat behaald. Daarnaast hebben we, samen met bedrijven in de omgeving, een eigen bedrijfsschool waar jij (indien je dit wil) verder kan leren of andere vaktechnische cursussen kan volgen om nog beter te worden in je vakgebied.

We zijn niet alleen een professioneel en stabiel bedrijf, we zijn ook een informeel en gezellig bedrijf. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die activiteiten organiseert als Kerstborrel, sinterklaas middag, een jaarlijks bedrijfsuitje en nog veel meer. Iedereen is binnen ons bedrijf even belangrijk en dat voel je, we waarderen je mening, accepteren je om wie je bent wat zorgt voor die fijne NedZink sfeer. We kennen dan ook lange dienstverbanden, want als je eenmaal bij ons werkt wil je niet snel weer weg..

Wanneer is deze functie interessant voor jou?

 • Als je al enige ervaring hebt als Procesoperator B, of een afgeronde opleiding hebt richting procestechniek op web 3 niveau.
 • Je fulltime wil werken in een 3 ploegenrooster, en bereid bent ook in andere vormen van ploegendienst te werken als daartoe vanuit NedZink de wens bestaat (eventueel 5 ploegenrooster).
 • Je de Nederlandse taal beheerst in verband met afstemming over het werk en om veiligheidsredenen.
 • Je het fijn vindt accuraat te werken in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief.

NIEUWSGIERIG? VERTEL ONS WIE JE BENT!

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Nedzink wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV. Heb je nog vragen, stuur ze naar nedzink@thenextcrowd.com.

Johan Maas

Contactpersoon +31 495 455741 Stuur e-mail