Vacancies - Elektrotechnisch onderhoudsmonteur M/V | NedZink

Elektrotechnisch onderhoudsmonteur M/V

Als je al enige ervaring hebt als Elektromonteur, bij voorkeur opgedaan in een productie bedrijf,  en je een opleiding MBO Elektrotechniek op minimaal niveau 3 of 4 of gelijkwaardig hebt gevolgd en je beschikt over kennis op het gebied van besturingstechniek (Siemens S7), en netwerken (Profibus), maar er zit meer in je! Je wilt je verder ontwikkelen, meedenken in processen en uitgedaagd worden in je werk. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het schriftelijk en mondeling beheersen van de Nederlandse taal is een vereiste voor deze functie.

WERKLOCATIE: BUDEL

 

Informatie

 • Procestechnologie niveau 3
 • Procestechnologie niveau 4
 • MBO
 • Bree, Nederland

Jouw werkzaamheden bij NedZink als Elektrotechnisch onderhoudsmonteur zijn erg afwisselend. Je zult worden ingezet voor preventief- en storingsonderhoud, maar ook zal je kennis en kunde worden ingezet voor modificaties aan- en bij de opbouw en ingebruikname van- nieuwe machines en installaties. Je werkt samen met een 10 tal vakbekwame en gezellige collega’s. We maken halffabricaten en eindproducten van Titaanzink die bijvoorbeeld gebruikt worden voor dakgoten en gevelbekleding. Het product heeft een levensduur van meer als 100 jaar. Je kunt je wel indenken dat er op hoog kwaliteitsniveau gewerkt wordt!! We hebben als doelstelling om op een efficiënte manier te produceren. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons machinepark is daarbij van essentieel belang.

Waarom als Elektrotechnisch onderhoudsmonteur bij NedZink werken?

We kennen innovatieve werkprocessen, werken met de nieuwste en modernste machinelijnen en systemen. Duurzaam ondernemen is een speerpunt van ons. Er wordt niet alleen geïnvesteerd in technieken, maar vooral in onze medewerkers. Door middel van een goed inwerktraject, persoonlijke begeleiding op de werkvloer en ontwikkelingsgesprekken zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij zijn niet alleen trots en zuinig op onze producten, maar ook op de mensen die ze maken.

Ben je leergierig en denk je graag mee in verbeteringen?

Dan zit je goed bij ons! We zorgen ervoor dat je bij ons je heftruck rijbewijs en eventueel hijscertificaat behaald. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het volgen van trainingen en cursussen die met je dagelijkse werk te maken hebben zodat je bijblijft op je vakgebied. 
We zijn niet alleen een professioneel en stabiel bedrijf, we zijn ook een informeel en gezellig bedrijf. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die activiteiten organiseert als Kerstborrel, sinterklaas middag, een jaarlijks bedrijfsuitje en nog veel meer. Iedereen is binnen ons bedrijf even belangrijk en dat voel je, we waarderen je mening, accepteren je om wie je bent wat zorgt voor die fijne NedZink sfeer. We kennen dan ook lange dienstverbanden, want als je eenmaal bij ons werkt wil je niet snel weer weg..

Wanneer is deze functie interessant voor jou?

 • Als je al enige ervaring hebt als Elektromonteur, bij voorkeur opgedaan in een productie bedrijf,  en je een opleiding MBO Elektrotechniek op minimaal niveau 3 of 4 of gelijkwaardig hebt gevolgd en je beschikt over kennis op het gebied van besturingstechniek (Siemens S7), en netwerken (Profibus).
 • Daarnaast heb je kennis op het gebied van frequentieregelaars, meet- en regeltechniek, hydrauliek en pneumatiek.
 • Daarnaast verwachten we een flexibele houding van je voor wat betreft werktijden (eventuele bereidheid tot het werken in een vorm van ploegendienst) en het draaien van consignatiediensten.
 • Je de Nederlandse taal beheerst in verband met afstemming over het werk en om veiligheidsredenen.
 • Je het fijn vindt accuraat te werken in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief.

Wij bieden jou;

 • Een afwisselende en uitdagende functie met voldoende doorgroeimogelijkheden,
 • Een prima, bij de functie passend salaris, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een reiskostenregeling, pensioenregeling en goede mogelijkheden om je te verzekeren voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s.
 • De mogelijkheid tot een dienstverband bij ons gezond en prettig bedrijf.
 • NedZink valt onder de Metalektro cao waarin zaken meer dan prima geregeld zijn.

NIEUWSGIERIG? VERTEL ONS WIE JE BENT!

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Nedzink wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV. Heb je nog vragen, stuur ze naar nedzink@thenextcrowd.com.

Johan Maas

Contactpersoon +31 495 455741 Stuur e-mail